Social Media logo
Pondres

Over Social-Media.nl

Social media en de toepassing daarvan binnen organisaties en marketingcommunicatie zijn een nieuwe doch zeer interessante ontwikkeling. Aangezien de markt nog in de beginfase staat zijn nog niet alle te bewandelen paden duidelijk. Dit maakt dat veel bedrijven, waaronder wellicht dat van uzelf, zoekende zijn naar informatie en toepassingen van social media marketing.

Social-media.nl is het kennisplatform dat u op weg moet helpen met de eerste basisinformatie, zodat u niet direct op een externe partner hoeft af te stappen. Deze website is een initiatief van Pondres Social Marketing, een marketing powerhouse dat zich toelegt op onder andere het bieden van advies en implementatie op het gebied van integrale internetstrategie met een social media focus. Op ons kantoor in het gezellige zuiden van Nederland (Tilburg) werken dagelijks 180+ medewerkers aan het leveren van topkwaliteit. Pondres staat als moederorganisatie al sinds jaar en dag bekend als een van de meest kwalitatief hoogstaande bedrijven in Nederland binnen het vakgebied Direct Marketing.

Heeft u nog suggesties voor het aanvullen en aanpassen van deze website, laat het ons dan vooral weten. Social-Media.nl is een site die constant in ontwikkeling zal zijn, hij is nooit af. De komende maanden gaan wij de site verder vormgeven en daarbij kunnen we uw feedback en input natuurlijk goed gebruiken.

Bedankt voor uw interesse! Veel leesplezier.